Kvinnors hälsa

Några av oss kvinnliga fysioterapeuter på CITY REHAB har ett särskilt intresse för kvinnors hälsa och fördjupad kunskap om besvär som främst drabbar kvinnor såsom bäckenbottendysfunktion, klimakteriebesvär och sömnrubbningar. Vårt mål är att minska dina besvär och skapa trygghet hos dig som patient genom att ge dig vägledning och ökad kunskap. 

Vi vill kunna hjälpa dig att bibehålla eller öka din fysiska förmåga och lindra dina smärtor. Vi har även många års kunskap och erfarenhet av att möta gravida kvinnor med besvär av olika slag. Några av de vanligaste orsakerna till att gravida kvinnor söker vård hos oss är bäckenledsbesvär, foglossning, ländryggsbesvär, bröstryggsmärta, graviditetsillamående och rörelserädsla vid smärta. 

Efter att ha fått en uppfattning om dina besvär kan vi hjälpa dig med manuell behandling, ergonomiska råd och råd om träning. Om du behöver fysisk träning för att minska dina besvär erbjuds du möjlighet att träna i vår träningshall eller att träna själv hemma enligt det träningsprogram som vi utformat speciellt för dig. Några av de behandlingsmetoder vi erbjuder för smärtlindring vid graviditetsbesvär är akupunktur, Interferens, TENS och mjukdelsbehandling.