Ida-Maria Eliasson Wiik

Eir Rehab AB.

 

Idrott har alltid varit en del av mitt liv och på så vis väcktes intresset för fysioterapi. Jag vill med min kunskap erbjuda dig hjälp med dina besvär från kroppen och få förståelse till varför smärtan ter sig som den gör. För mig är det viktigt att möta mina patienter med vänlighet och respekt, förmedla kunskap, förklaringsmodeller och lösningar till de olika symptom som kan uppstå i våra kroppar. På fritiden umgås jag gärna med vänner, familj och min hund samt spenderar gärna tid vid drejskivan.

 

Utbildning

Fysioterapeutexamen 2019, Luleå Tekniska Universitet
OMT steg 1 2019, Luleå Tekniska Universitet

Pågående utbildning

Master Fysioterapi med inriktning Ortopedisk Manuell Terapi (OMT) 2020-2024, Luleå Tekniska Universitet

Övrig utbildning

Akupunktur 2019, Luleå Tekniska Universitet
Diplomerad massör 2017, Friskvårdsgruppen
Akupunktur inom Obstretik och Gynekologi; AKAB Utbildning AB 2021
Dry Needling for the expirienced practicionair, Corry Myburgh, 2022

Fördjupade kunskaper inom
Rörelseorganets dysfunktioner och sjukdomar